filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Дар’я Беззадіна

Дар’я Беззадіна

Роки навчання – 2012–2016

Після закінчення рідного інмову в тодішньому КДПУ й отримання ступеню бакалавра, я вступила на магістратуру до інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Переклад». Нині навчаюся у Верхньосилезькій вищій торговельній школі імені Войцеха Корфантого за напрямом «Міжнародний бізнес і туризм».

Я – фрилансер, переважна більшість моєї роботи пов’язана з перекладом. Декілька разів довелося попрацювати в офісі (не перекладачем) за справжнім робочим столом і з кавоваркою у спільній кухні, але мене надовго не вистачило і з того часу я точно знаю, що для стабільного психічного й фізичного здоров’я мені потрібно працювати на своїх умовах.

Моє резюме здебільшого складається з роботи з українськими видавництвами, громадськими організаціями й одним великим і відомим медіа-холдингом, для якого я перекладала кілька серіалів і мультсеріалів. Найбільшу насолоду я отримую, перекладаючи художню літературу. Поки що я можу похизуватися трьома виданими перекладами у трьох різних видавництвах (це, до речі, можна глянути тут https://litcentr.in.ua/dir/5-1-0-220), ще двома я поки не можу хизуватися, почекаємо, як вийдуть, один вже анонсували і це, до слова, мій перший досвід перекладу любовного роману (отут https://www.yakaboo.ua/ua/koeficient-pocilunku.html) і ще дві книги маю в роботі.