filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Міс факультету іноземних мов 2018

11 грудня 2018 року на факультеті іноземних мов відбувся конкурс краси "Міс факультету іноземних мов 2018". В ньому прийняли участь 7 чарівних дівчат з першого курсу. Серед конкурсів було декілька дефіле, інтелектуальний конкурс, фотоконкурс та, звісно, ж конкурс талантів.

 

Дівчата проявили себе у повній красі та запали в душу кожного із глядачів на довго. Для мене, як одного з членів журі, було дуже важко обрати найкращу, адже всі конкурсантки витратили багато зусиль та показали себе з кращої сторони, продемонстрували свої таланти. Але на жаль, або на щастя, переможешь лише один. Ним стала чарівна Левченко Яна зі 103 підгрупи. Першою віце-міс стала Бідна Анастасія, другою - Савєнкова Вікторія. 

Всі дівчата отримали по букету квітів, а перша трійка різноманітні призи від студпрофкому, студради нашого факультету та депутатів. Як завжди, всі знову запевнили себе, що найкрасивіші та найталановитіші дівчата навчаються на нашому факультеті. Велика вдячність всім, хто прийняв у цьому участь та глядачам, які прийшли підтримати дівчат.

Павло Іваненко
Голова студради факультету іноземних мов