filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято вдалося на славу

31 жовтня в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, на факультеті іноземних мов, у групі АН18Б (підгрупа 102) відбувся захід, присвячений святкуванню Halloween. У заході прийняло участь 9 студентів.

 

Спочатку з доповіддю про історію Halloween виступив студент групи Клименко Антон. Після доповіді Антон продемонстрував відео про історію цього свята. Після цього виступила студентка Полтавець Катерина, яка розповіла цікаві факти щодо Halloween. Наступною виступила Азза Катерина, яка також розповіла цікаві факти про це свято. Після виступу Катерина показала відео під назвою «Bet You Didn't Know». В свою чергу, староста групи Бойко Аліна розповіла про те, як святкують Halloween в різних країнах. Катерина Головіна підготувала плакат та доповідь про 10 символів Halloween. Після Катерини виступив Тимофій Вашека, який підготував презентацію під назвою «What is Halloween and can our country celebrate it?». На цьому теоретична частина була завершена.
Після теоретичного матеріалу студентки групи Сальнікова Олександра та Князєва Маргарита підготували ряд практичних та цікавих завдань. Олександра підготувала тематичний кросворд, а Маргарита підготувала тест, цікаву гру з картинками, а також змагання щодо поїдання яблука в повітрі. До речі, в практичних завданнях приймали участь всі студенти підгрупи, а тому кожен студент не пішов додому із порожніми руками. Кожен отримав солодощі, а після заходу студенти влаштували “солодкий стіл” та було зроблено загальне фото. Кожен лишився задоволеним, а тому можна сказати, що захід вдався на славу.

Вашека Тимофій
студент 102 підгрупи