filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Подорожуйте та читайте якнайбільше сторінок світу

4 квітня 2018 року на факультеті іноземних мов відбувалася зустріч з майбутнім біснесменом, а зараз студентом Донецького національного університету Даніелем. Студенти мали змогу поспілкуватися з ним англійською мовою, послухати цікаві розповіді іноземною мовою про омріяні країни та надихнулися наближатися до своїх мрій про подорожі до далеких країн.


Даніель родом із Уганди. Тому, він був символічно одягнутий в сорочку кольорів прапора рідної країни – чорний, червоний та жовтий. Даніель дуже любить подорожувати. Він мав уже можливість відвідати такі країни як Німеччину, Нову Зеландію, Єгипет, Росію та Україну. Наступного літа він мріє помандрувати до Канади, побувати на Ніагарському водоспаді.
Даніель розповів про компанію "Dream trip", членом якої став рік тому. Ця компанія створена організаторами World venture, організацією яка заснована в Америці, існує вже близько 40 років і включає в себе 37 країн світу. До того ж представництво компанії (Dream trip) незабаром має бути відкрито і в Україні.
Тож, що ж така Dream trip? За словами Даніель, це компанія, що допомагає здійснити незабутню подорож в будь-яку частину світу самостійно, з друзями чи сім'єю. А саме компанія пропонує здійснити тур (різної тривалості) в:
1) Барселону - екскурсія містом; 2) Нью Йорк - морський круїз; 3) Лас Вегас - політ на гелікоптері; 4) Канаду - Ніагарський водоспад.
А також такі країни як Франція, Мексика, Кенія, Зімбабве, Дубаї, Греція, Тайланд та навіть відвідати Діснейленд. Для любителів спорту, компанія Dream trip пропонує відвідати будь-який спортивний матч.
До того ж Даніель розповів, що дана компанія займається волонтерством та допомагає покращувати рівень життя в країнах, що розвиваються, постачає одяг та інші потрібні речі.
Даніель запрошував студентів факультету іноземних мов стати частиною компанії Dream trip, адже вважає що це чудова можливість для студентів поєднувати навчання із заробітком реальних коштів, оскільки можна працювати full, part and spare. Новачків навчають та допомагають зрозуміти суть справи.
Наприкінці зустрічі, Даніель сказав, що для нього "World is a book" і закликав прочитати якомога більше "сторінок та книжок світу!"
Олена Левченко
студентка 2 курсу
факультету іноземних мов