filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Успішний старт

Щорічний концерт "Вернісаж талантів" факультету іноземних мов відбувся 18-го жовтня 2017-го року в актовій залі університету. Студенти всіх курсів, викладачі факультету та гості свята, прийшли насолодитися талантами юних студентів.
Першокурсники факультету іноземних мов неабияк здивували всіх присутніх своїми номерами. Відкрила концерт Голова студентської ради Богдана Гева піснею “It’s my life”, чим без сумніву зарядила всіх учасників ентузіазмом та енергією.


Першою з учасників на сцену вийшла Анастасія Петрова, її солодкий і ніжний голос переніс глядачів у вечірній Париж, де всі відчули себе справжніми французами. Чудовим співом здивували дівчата 104-ї підгрупи. Виконуючи пісню "Count on me", вони підняли настрій всім присутнім. Продовжили концерт Олександра Бур'яненко та Віктор Українцев. Вони виконали сучасні пісні під акомпанемент гітари, що було в найкращих традиціях сучасної молоді. На цьому мелодії музичних інструментів не зупинились. Якщо комусь не вистачало гри на гітарі, то Христина Сарібекова продемонструвала володіння фортепіано, в тандемі з Анастасією Петровою та її флейтою. Поєднання двох різних інструментів у результаті дали всім зрозуміти - дівчата дійсно мають талант. Не залишив нікого байдужим спів Попової Анастасії, яка виконала чуттєву пісню "Горе долом ходжу" і зачарувала більшість парубоцьких сердець. Участь у концерті також брали студентки старших курсів, Ксенія Власенко та Галина Шестопал. Запальний, неймовірний сучасний танець подарував всім гарний настрій і нагадав, що інші студенти факультету також мають багато талантів. Вжившись у цілковитий образ, Катерина Бурмітських подарувала глядачам свою гарну пісню. Також виконувала чудову композицію "Коли навколо ні душі" Тетяна Андрущенко, під мелодію фортепіано Шеремет Єлизавети. Наступними були Вікторія Лось, Олена Дейкун та Діана Токар, які здивували своїм запальним танцем присутніх у залі. Більшісю учасників концерту були дівчата, але Кукурудза Максим, який виконав гарну та емоційну пісню "Я не сам", довів, що хлопці також мають талант. Без сумніву можна сказати, що в усіх перехопило подих, коли Зінов'єва Аліна читала вірш "Лебедина Вірність". Завершувала концерт Анастасія Кондратова, яка легендарною піснею "Smells like teen spirit" зробила логічний підсумок всього "Вернісажу талантів": першокурсники готові долати труднощі і плідно працювати у стінах університету.
Також слід привітати з дебютом ведучих. Максим Виходець та Тетяна Тикул , вміло провели цей концерт.
Успішний старт дав наснагу до нових звершень усім студентам. Всі присутні були задоволені побаченим, що було проявлено гучними оплесками після кожного номеру. Ми довели, що студенти факультету іноземних мов, без сумніву мають таланти!

Гева Богдана