filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ПРИЄМНІ ЕМОЦІЇ ВІД ЗУСТРІЧІ

IMG 20170427 09373527 квітня 2017 року до факультету іноземних мов для зустрічі зі студентами завітали двоє іноземців з Донецького медичного університету. Батьківщина одного зі студентів-іноземців Шрі-Ланка, інший – з Африки. Вони розповіли про їх цікаве та повне насичених моментів життя, величезну кількість подорожей до різних країн та проживання і навчання в Англії та Америці. Така інформація була цікавою та актуальною для молоді, що навчається на факультеті іноземних мов. Особливо студентів зацікавило питання, що стосується життя та навчання в Англії, адже отримати освіту в цій країні є мрією для багатьох. По словам іноземців потрапити до Англії важко, але можливо. Головне - працювати над собою, чітко бачити мету і тоді нічого не зможе завадити досягнути своєї цілі.

Гості також розповіли про своє навчання в медичному університеті, про те, що вони задоволені викладачами та університетом загалом. Іноземці та студенти факультету іноземних мов отримали приємні емоції від зустрічі та цікаву інформацію.

Солодєй Дар’я,
студентка 1 курсу (11 група)

 

 

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""</p>"</p>"</p>"