filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Не зупиняйтесь, розвивайте свої таланти!

2016 10 26 07.32.40 1Всім відомо, що кожна людина талановита. 26 жовтня 2016 року в актовій залі університету відбувся «Вернісаж талантів», на якому першокурсники факультету іноземних мов показували, до чого мають хист. І таки показали!

Цьогорічний «Вернісаж» виявився наймасштабнішим за всі останні роки! В ньому приймали участь майже всі першокурсники. Свято відкрили студенти 101 підгрупи зі своїм неймовірно запальним танцем. Вони дали зрозуміти з першої ж хвилини, що цього року першокурсники рішуче налаштовані вражати своїми талантами.

Наступною виступила студентка 104 підгрупи із неймовірно проникливою грою на вілеончелі, що яскраво контрастувала з першим номером. Доречі виступала дівчина не одна , а з підтримкою своїх друзів – ансамблю «Дивосвіт». Певно, що цьогорічний «Вернісаж» можна вважати справді найдружнішим! Прикладом цього є дуже смішні сценки студентів 106 та 110 підгруп, що подарували всім присутнім неймовірний заряд позитивних емоцій. А ось студенти 102 та 103 підруп також не розгубилися і вражали глядачів піснями, що своєю щирістю нікого не залишили байдужим.

Дуже цікавим виявився номер, у якому студентка декламувала свої вірші, котрі змусили кожного згадати своє перше кохання. Згодом, виконанням пісні, ліричний настрій підтримали студентки 109 підгрупи, що співали акапельно. Дівчата майстерно проникли своїми голосами до найпотаємніших сторін всіх присутніх.

Неможливо забути й інші номери, що вражали своєю майстерністю: прониклива пісня студентки 103 підгрупи, запальний танок студенток 101 підгрупи та ніжний контемп від студентки 105 підгрупи, прониклива гра на піаніно студентки 108 підгрупи.

Концерт завершила Юлія Нетесова, студентка 109 підгрупи з піснею Джамали. Виконання пісні було дійсно неймовірним, про що свідчило те, що по завершенню пісні майже всі присутні аплодували стоячи.

Звісно, не можна не відмітити і ведучих концерту: Аліну Борщенко, Аліну Конюх, Григорія Клочана. Ці «вчителі» радували своїм позитивом усіх гостів заходу.

Після концерту на учасників та організаторів свята чекав святковий стіл.

У цьому році, як і в інші роки, факультет іноземних мов зібрав під своїм дахом найкращих, найрозумніших та найталановитіших студентів-першокурсників. Бажаємо їм не зупинятись, перемагати і розвивати свої таланти. Успіхів вам!

Культорг факультету іноземних мов
Черненко Олена