filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Даєш "Вернісаж талантів"!

img_7031.jpgУсім відомо, що кожна людина талановита. 17 жовтня в актовій залі університету відбувся «Вернісаж талантів», на якому  першокурсники факультету іноземних мов показували, до чого мають хист – і таки показали.
Номерів було багато, і жоден з них не залишив байдужими глядачів, вражаючи своєю багатогранністю та оригінальністю. Важко виділити найкращі виступи, тому що кожен з них  був яскравим та неповторним.
Хтось проявив хист до музики, хтось порадував глядачів вокальними номерами. Східні та сучасні танці теж не лишили нікого байдужим. У номері КВН студенти показали почуття гумору та акторську майстерність. Поезія у виконанні першокурсників торкнулася кожної душі. Інші студенти вразили аудиторію східною боротьбою, чого точно ніхто не
img_6962.jpg

  чекав. Також глядачі отримали естетичну насолоду він презентації фото.

 Яскравими були і ведучі концерту, які змогли привернути увагу гостей та

Уся зала була заповнена глядачами, і гості не пожалкували, що відвідали цей захід, тому що вони отримали можливість забути щоденну рутину і відчути себе у вирі краси та мистецтва. налаштувати їх на потрібну ноту. Хоча деякі ведучі не лише керувати процесом на сцені, а й підготували власні номери.
Але за цим дійством стоїть наполеглива праця як учасників, так і організаторів заходу. За що їм окрема подяка.
Можна точно стверджувати, що факультет іноземних мов має свої таланти, він – гордість університету.
Студентка 104 підгрупи
Лобас Олеся
 
 
 
img_6905.jpg
img_6989.jpg
 
  
 
 
 
 
  
  
  
  

    
 
 
 
 
 
img_6983.jpgimg_6883.jpg
 

   
 
 
 
  
  
 

  
 

   
 
  
 
  
img_7014.jpg