filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Вересневі самоцвіти»: перший курс і перші враження

30 вересня 2017 року студенти першого курсу факультету філології та журналістики відвідали Хутір Надії. Фестиваль «Вересневі самоцвіти» наповнив серця позитивними враженнями. Атмосфера була неперевершена. Зустрічі з відомими людьми (Іван Драч, Леся Самаєва) надихають нас творити. Хочеться поділитися своїми думками.

  1. Спринчан Марина: «Чудове місце для душі, яке створене руками видатного Тобілевича».
  2. Притиченко Віта: «Приємно вражена тим, що наше культурне надбання збережене в такому прекрасному стані, адже важливо, що ми, сучасне покоління, маємо змогу бачити світ очима людей, які жили багато років тому, але по собі залишили головне – історію».
  3. Житна Катерина: «Хутір Надія – це дивовижне і гарне місце, і сама атмосфера заряджала мене, дарувала позитивні емоції. В цьому місці я дійсно відпочила душею».

  4.  

    Дормашко Жанна: «Дуже сподобався виступ Вінницького театру та співаків».
  5. Лавріненко Аліна: «Хутір Надія для мене завжди був місцем, де можна залишитися наодинці з самим собою, подумати про життя, можливо, написати якусь поєзію. На «Вересневих самоцвітах» було весело і цікаво. Але в усьому тому гомоні можна було сісти на березі ставка, який розлився біля купалень, і спокійно помедитувати чи почитати. Дякую Іванові Драчу та Лесі Самаєвій за селфі».

  6.  

    Мезенцева Настя: «Поїздка на «Вересневі самоцвіти» з одногрупниками – це порція натхнення та мотивації перед початком трудових буднів».
  7. Круть Настя: «Ця подорож була неймовірною. Я отримала багато позитивних емоцій. Щаслива, що виявилася можливість зробити селфі з Іваном Драчем».

  8.  

    Коваленко Настя: «Дуже гарне та атмосферне місце. Безмежно рада, що відвідала Хутір Надія, сподіваюсь, що побуваю там ще раз».
Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій