filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Сюрпризи бібліотеки Бойченка

Звичайно, кожен бачив квіти, які можуть надихати на вчинки, підіймати настрій, нагадувати приємні моменти життя…

Здавалося, дощовий жовтневий день понеділка асоціюватиметься в нас, студентів факультету філології та журналістики, із сірим небом та краплями дощу на асфальті,  але все змінили квіти! Навіть у найпохмуріший день вони можуть внести свої барви.

Зруйнували наші стереотипи майстри, запрошені на виставку квітів, що відбулася 28 жовтня в бібліотеці ім. О.Бойченка.

Сагайдак Галина Павлівна, Радковський Анатолій Володимирович, Висоцька Людмила Олександрівна показали майстер-класи з виготовлення квітів за допомогою тканини, солодкої мастики та солоного тіста. Кожен бажаючий (а бажаючих виявилося багато) мав змогу спробувати себе в цій справі під керівництвом асів.

Зачарувала учасників свята і гарно прикрашена зала осінніми квітами: хризантеми, чорнобривці, айстри  допомогли нам поринути в польовий світ Кіровоградщини та відволіктися від сумного пейзажу за вікном. 

Відвідини бібліотеки завершилися обміном подарунками. Вдячні гості презентували бібліотеці вазу з квітами, власноруч зроблену з солоного тіста. Кожна квітка в ній була індивідуальна, адже створена з усією душею. Працівники бібліотеки, у свою чергу, подарували гостям свята частинку домашнього затишку та тепла у вигляді квіткових букетів.  

Галина Кочерга, студентка 42-ї гр