filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Заняття для вчителів на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»

Заняття для вчителів на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»

18 лютого на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» у межах програми підвищення кваліфікації «Розвиток загальних компетентностей педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти» відбулося заняття для вчителів. У якості асистента на ньому працювала і студентка другого курсу факультету філології та журналістики, культорг факультету – Єлизавета Єрещенко.

Ліза добре знає, що бути культоргом – це не лише організовувати заходи та дбати про дозвілля студентів, а, насамперед, створювати ефективні команди. Студенти, на думку Лізи, – це літери, а команда – це їхні комбінації. Якщо їх правильно розташувати, утворюються слова, а потім речення, тексти, можливо, навіть книжки. Жодного заходу не можна підготувати й провести без компетентної натхненної команди, яка працює злагоджено, бо має спільну ідею.

Щоб стати вчителем-філологом, Лізі треба ще вчитися, а от виконувати обов’язки педагога-організатора вона майже готова. Упевнені, що через якийсь десяток років Ліза проводитиме майстер-класи вже як заслужений вчитель.

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій