filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

На перетині медіа та мистецтва: стартує Онлайн Feel Fest-2021

На перетині медіа та мистецтва: стартує Онлайн Feel Fest-2021

3-4 лютого 2021 року відбудеться “Онлайн Feel Fest: Фестиваль літератури, мистецтва та медіа”. Один із улюблених міських фестивалів, започаткований на факультеті філології та журналістики спільно з Агенцією сталого розвитку “Хмарочос“, цьогоріч відбудеться вчетверте, вперше онлайн, вперше взимку. Традиційно він буде інтеграційним, поліфонічним, творчим і натхненним! 

Вперше фестиваль доповнює масштабний медіаосвітній проєкт “МедіаРеВізія”, що став можливим завдяки проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність", що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.

Формат інтеграційного онлайн-фестивалю - інтерактивні віртуальні локації, які можна відвідувати у прямому ефірі або переглянути у зручний для себе час, долучатися до zoom-зустрічей та мати нагоду живого спілкування зі спікерами. У програмі - онлайн-лекції з медіаграмотності, майстерні зі створення медіаопросвітницької відеопоезії та стопмоушн, zooм-фанзона з практиками “Суспільне.Кропивницький”, а ще - онлайн-сюрпризи та цікаві презентації результатів проєкту “МедіаРеВізія”. 

Усі анонси про онлайн-локації та трансляції відбуватимуться на сторінці проєкту “МедіаРеВізія”: https://www.facebook.com/mediaReVision

Подія на Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1136293176824059/

Лендінг фестивалю (тут є програма з посиланням на всі локації, будуть додані всі записи онлайн-трансляцій): http://mediarevision.tilda.ws/

Організатори заходу  – кафедра журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та Агенція сталого розвитку “Хмарочос”.

Захід відбувається в рамках проєкту “Створення медіаосвітньої платформи “МедіаРеВізія”, що став можливим завдяки проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність", що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.

#МедіаРеВізія
#Вивчайтарозрізняй
#МиМедіаграмотні

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій