filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Перші підсумки студентського життя

Перші підсумки студентського життя

Середина жовтня. За плечима півтора місяця нового життя — студентського. Що запам”яталося найбільше? Посвята, перша лекція декана, знайомство з групою, екскурсія вулицями Кропивницького, “Вернісаж талантів, і, звичайно ж, студмісто.

Дуже цікаво було дізнатися, що ж то за «студмістечко» таке, про яке йде мова вже декілька днів. Невідомість студентського життя так і манила першокурсників, тому з нашого факультету дуже швидко зібралася група учасників. Мені довелося простояти цілу перерву над душею в старости, аби вона, розібравшись зі своїми справами, записала мене до списку першим. Це був другий тиждень навчання, ми знайомилися дорогою до бази «Буревісник».

Спільне шикування, на якому пояснили, що і як буде проходити. Для розрядки станцювали веселий танок і розбрелися по базі хто куди виконувати завдання, з-поміж яких були і складні, і прості. Завдання були на фізичну силу, спритність, логіку та співпрацю колективу. Вони мали величезний плюс – зближували однокурсників між собою (але після них страшенно хотілось їсти). На щастя, усіх пригощали смачним обідом із університетcької їдальні. Поїли, відпочили - і знову конкурс, головним завданням якого було навчити студентів, як весело і цікаво можна реалізовувати свої проекти. На його виконання дали приблизно дві години. І ось, після завершення конкурсу, знову настав час відпочинку. На цей раз були дві головні розваги: перша – батл між хлопцями та дівчатами, друга – лазертаг. Звичайно, я занурився в дитинство з головою і бігав з автоматом навколо будиночків весь в пилюці і реп’яхах. Студент студентом, але внутрішня дитина давала про себе знати, навіть після складання ЗНО. Усі повернулися додому втомлені, але щасливі, наповнені енергією і позитивом на весь рік. Дуже тішить те, що в нашому університеті дбають про студентів і дають змогу не тільки отримати гарні знання, а й класно відпочивати.

Денис Бірзул,
студент групиУА19Б

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій