filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти факультету роблять добрі справи у притулку

Студенти факультету роблять добрі справи у притулку "Happy Dog"

Притулок "Happy Dog" у місті Кропивницький охоче приймає допомогу від усіх бажаючих допомогти. Він був створений, аби допомагати бездомним тваринам, які потрапили в небезпеку. Цей притулок існує за рахунок небайдужих людей. Минулої суботи, 20 квітня, такими людьми стали студенти факультету іноземних мов, які вирішили підтримати "Happy Dog".

За тиждень студентам вдалося  зібрали 2400 гривень для чотирилапих мешканців притулка. Половину грошей студенти витратили на смаколики для тварин, а іншу половину грошей віддали на нову огорожу та вольєри для собак. Але на цьому допомога не закінчилася. Студенти приїхали до притулку з самого ранку, щоб зробити ще більше добрих справ. Дівчата прибирали у вольєрах та гралися с собаками у той час, як хлопці  рубали дрова та будували паркан.

Засновниця притулку Оксана була дуже вдячна за такую допомогу. Вона та всі мешканці притулку з нетерпінням чекають таких гостей.

Після своєї акції добра студенти факультету іноземних мов вирішили розповісти про візит до притулку іншим факультетам університету, аби добро та гарні вчинки ніколи не закінчувалися.

Анна Лугова,
студентка ІІІ курсу факультету іноземних мов