filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Зустрічали Хеловін

Зустрічали Хеловін

31 жовтня 2018 факультет іноземних мов зустрічав Хеловін. Атмосферу свята створила студентська рада факультету, прикрашивши поверхи кульками та плакатими, які виготовили студенти 1 курсу. Протягом 30-31 жовтня всі студенти мали змогу переглянути документальний фільм про свято та поповнити свої знання, а 31 жовтня прийняти участь у квест-вікторині та відкрити для себе потайні сторони свята. Учасники отримали солодкі призи за правильні відповіді. На факультеті протягом дня лунала тематична музика.

Також було проведено конкурс на "Кращий образ". Переможця визначили студенти своїми вподобайками на сторінці факультету. Перемогу виборола студентка 3 курсу Солодєй Дарія. Вона отримала чудесну чашку-приз. Тепер Дарина буде згадувати про свято, коли питиме чай вечорами!

До того ж, за ініціативи студради на факультеті була проведена благодійна акція "Trick-or-treat", кошти від якої буде витрачено на вшанування пам'яті загиблого в АТО випускника нашого факультету Правосудька Ігоря. Дякуюємо всім небайдужим, хто прийняв у ній участь.

Олена Левченко

заступник голови

студради факультету іноземних мов