filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студентка факультету іноземних мов представляє університет на Форумі мереж ЄС

fm eu453-4 жовтня в Києві представники Інформаційних центрів, євроклубів та неурядових організацій України зустрілися на масштабному заході найвищого рівня – Форумі мереж ЄС, що проходить під егідою Представництва ЄС в Україні. У Форумі бере участь і наш Інформаційний центр ЄС, що діє на факультеті іноземних мов ЦДПУ ім. В.Винниченка. Представницею нашого Центру, університету і регіону є студентка ІІІ курсу факультету іноземних мов Дар’я Копієвська.

У перший день роботи Форуму виступили офіційні особи: Голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі, Віце-Прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко. Порядок денний включав також нагородження переможців Конкурсу відео під егідою Представництва ЄС в Україні, представлення мереж ЄС, панельну дискусію «Європейська інтеграція України: прогрес та роль молодіжних проєвропейських мереж», а також презентацію «Можливості співпраці з Представництвом ЄС: поточні та майбутні проекти». Після завершення робочої програми відбулось знайомство та неформальне спілкування учасників заходу на святковому фуршеті.

Здобутком першого дня для нашого Інформаційного центру ЄС є цікаві знайомства та ділові контакти, великий обсяг корисної інформації про можливості співпраці в Україні та за її межами, а також безліч приємних миттєвостей.

Програма другого дня Форуму включає обговорення підсумків роботи євромереж у минулому році та планування діяльності на наступний рік. Очікується виступ і нашої представниці.

Побажаймо Дар’ї успішної доповіді та плідних дискусій!

 Незабаром ми зможемо надати вичерпний звіт про Форум мереж ЄС!