filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято останнього дзвоника

10 травня 2018 року о 12:40 відбувся концерт останнього дзвоника для випускників 4-го курсу та магістрів факультету іноземних мов. Студенти підготували ряд різноманітних номерів, а захоплені вирази обличчя глядачів та їх оплески підтверджували – номер вдався!


Навчання на факультеті іноземних мов – не з легких, адже вимагає неабиякого терпіння, витримки та безсонних ночей. Студентське життя, підготовка до еказаменів та їх непросте складання, буденні труднощі, які ставить перед нами життя в університеті, докладно представлено студентами 401-403 підгруп, які змогли передати глядачам ті емоції, з якими стикається будь-який студент факультету іноземних мов. Загалом, будь-хто в залі бачив себе в тих мініютюрах та відео, які були показані. Тому перегляд супроводжувався сміхом та оплесками як студентів, так і викладачів.
Увагу привернули чутливі пісні у виконанні Кривої Анастасії, Новохатько Анастасії та Тараненко Наталії.
На прикладі Коломоєць Галини можна сміливо сказати, що наш факультет пишається такими виконавцями, які несуть в собі українські традиції. Українська народна пісня у виконанні Галини та її родини доторкнулася до сердець усіх присутніх. Ось як звучить Наша, Українська пісня!
Неперевершену пластику тіла, чуттєвість, ритмічність показали нам у своїх танцях Семезенко Інеса, Гавриленко Аліна та Шестопал Галина.
По завершенню концерту, ведучі від імені всіх випускників промовили теплі слова для всіх викладачів, подякували, що вони передавали свої знання протягом чотирьох років навчання у молоде покоління знавців іноземних мов та зарубіжної літератури. Серце із свічок, яке сформували випускники, символізувало ту безмірну любов до викладачів, яку ми, студенти, понесемо з собою у життя.
Традиційно концерт завершили слова подяки декана факультету іноземних мов професора Білоуса Олександра Миколайовича.

Яна Андрущенко
випускниця 4 курсу
факультету іноземних мов