filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Святкування Хелловіну

31 жовтня 2017 року факультет іноземних мов святкував Хелловін. Факультет захопили летючі миші, романи та симпатичні гарбузи. Завдяки декоруванню, настрій Хелловіну мали всі на факультеті. А надзвичайні плакати, намальовані студентами першого курсу, додали барв.

Планом дій на день були:

1) вікторина "Що я знаю про Хелловін?"

2) Конкурс "Кращий гарбузик"

3) Конкурс "Найстрашніший образ"



Щодо результатів, було багато активних студентів, які охоче приймали участь у всіх запропонованих конкурсах.

Тож, після першої пари, була проведена вікторина "Що я знаю про Хелловін". Всі учасники виявилися підкованими в запитання та отримали солодкі призи за свої відповіді. Найактивніші здобули невеличні записнички, які є досить потрібною річчю для студентів.

Щодо конкурсу кращий гарбузики, першокурсники проявили свої творчі здібності та креативність. Всі гарбузики були оригінальні і по-своєму моторошні. Неможливо було визначити переможців, оскільки всі гарбузики заслуговували перемоги. Тож, в конкурсі перемогла дружба.

Конкурс "Найстрашніший образ" триває і досі. Всіх учасників конкурсу сфотографовано в їхніх образах. Студенти голосуванням визначать переможця. Тож, будьте активними і долучіть до визначення кращого на сторінках факультету в Instagram та Facebook. Лише ваші вподобайки визначать переможця!

Заступник голови студради
факультету іноземних мов Олена Левченко