filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Cвято молодості та краси

5 квітня 2017 року на факультеті іноземних мов відбулося свято молодості та краси – конкурс «Міс Весна». У конкурсі брали участь 7 дівчат. Глядачі у залі спостерігали за приголомшливим дійством і не розуміли, як з-поміж усіх цих дівчат можна обрати найкращих. На конкурсанток чекали нелегкі випробування, тому вболівальники щоразу їх підбадьорювали гучними оплесками. 

Розпочався конкурс з дуже яскравого танцю, який одразу ж показав, що на факультеті іноземних мов дівчата талановиті у всьому. Далі глядачі мали змогу насолодитися весняною атмосферою, а також познайомитися з учасницями краще під час візитівки-дефіле «Я-Весна». Під час інтелектуального конкурсу учасниці продемонстрували не тільки свої знання, а й почуття гумору та креативність. Не залишився непоміченим і конкурс талантів.

Дівчата підкорили публіку запальними танцями, проникливими віршами та мелодійним співом. Останнім був конкурс-дефіле «Леді в чорному». Дівчата показали, що навіть у чорній сукні можна залишатися яскравою та оригінальною. У перервах між конкурсами гостей розважали: Гева Богдана та гурт Feel-in, які настільки вразили глядачів своїм співом, що були запрошені заспівати на біс!

На конкурсі «Міс Весна» не було переможених, кожна учасниця отримала свій титул. Оцінювало журі оригінальність номерів, артистичність кожної красуні, акторську майстерність, вміння презентувати себе. Всі без виключення учасниці були неповторними, вони полонили серця кожного присутнього своєю природною вродою і талантами. Тому журі вирішило, що кожна учасниця заслуговує певну номінацію. Дівчата отримали номінації «Міс Оригінальність», «Міс Елегантність», «Міс Чарівність». Та все ж, були дівчата, які змогли трохи більше вразити жюрі : «II віце-міс Весна» - Левченко Олена, «I віце-міс Весна» - Погрібна Анна та «Міс Весна» - Лугова Анна. Також, за підсумками інтернет-голосування ( в якому прийняло участь близько 5 тис. людей! ) титул «Міс глядацьких симпатій» та сертифікат на 500 грн. від кафе «Кальмір» виборола Петрова Катерина.

Всі дівчата отримали неймовірну кількість призів – сертифікат на безкоштовний манікюр від Наталі Кельбас та шоуруму "LoveNails", сертифікат на безкоштовний макіяж від Studio Style PUDRA, безкоштовне нарощування вій від студії Mary Lash Room. Всі учасниці отримали сертифікати на безкоштовні заняття від школи танцю Royal Pole Dance. Також переможниця отримала сертифікат на 1000 грн. від студії «Велюр» та безкоштовну фотосесію, спонсорами якої стала інформаційна підтримка конкурсу – група в Вконтакті «Дівчата Кіровограду».

Конкурс «Міс Весна» ще раз продемонстрував, що всі дівчата дійсно красиві. Вони вміють майстерно презентувати власний образ, вони розумні, талановиті, стильні… Вони прекрасні! І кожна — переможниця.

Черненко Олена, 202 група
культорг факультету іноземних мов

Інформацію надано факультетом іноземних мов