filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вернісаж талантів - 2015

Щорічний концерт «Вернісаж талантів» факультету іноземних мов відбувся 28 жовтня 2015 року в актовій залі університету, де зібралися студенти й викладачі факультету та гості свята, щоб потішитися талантами обдарованих першокурсників.

Концерт дав усім зрозуміти, що іноземні мови вивчають дуже талановиті студенти. «Вернісаж талантів» відкрила Єфімова Ірина з піснею «It’s My Life». Неймовірно енергійне виконання пісні створило чудову атмосферу у залі. Глядачі завзято аплодували та підспівували, добре знаючи слова відомої композиції.

Співом дивувала Вовченко Наталя. Виконання пісні було досить ніжним.

Дудула Ігор заспівав німецькою мовою, це було досить незвичайно. Також сьогодні звучало виконання пісні «Love the Way You Lie» від Сироткіна Дмитра та Катерини Нессен. До речі, Дмитро потім читав реп в окремому номері. Швидкість, з якою він це робив, здивувала увесь зал! Також не менш талановито співали Бойко Анастасія та Михайлова Наталя, а на гітарі їм акомпанував ведучий концертуКосяченко Сергій.

Наступні виконавці, Вчорашній Олександр та Вахрамєєва Поліна, взагалі зачарували всіх. Двоє студентів, одна гітара, чудовий спів. Вони виконали дві пісні українською мовою так чуттєво, що мурашки по шкірі бігали у кожного в залі. Це був неймовірний виступ!

Настав час трішки потанцювати. Запальний джаз-фанк Ірини Шелковенко зарядив усіх своєю енергією. Вона рухалась дуже майстерно, цим довівши, що на нашому факультеті є талановиті танцюристи! Цей факт також підтвердила Музичук Олександра, продемонструвавши своє вміння танцювати в стилі контемп. Носко Владислава та Щупка Катерина танцювали красиво та дуже гармонічно.

Не менш цікавим був виступ Яніни Косіванової, яка декламувала вірш Тараса Шевченка французькою мовою. Також красиво грала на піаніно Молоканова Наталя. А деякі дівчата розповіли вірш, у якому ллють сльози через те, що у їхній групі лише один хлопець!

Концерт завершила Богдана Гева з піснею «Show Must Go On». Весь зал співав разом з нею та аплодував всім учасникам, які вийшли на сцену під акорди останнього номеру цьогорічного «Вернісажу талантів».

На нашому заході, окрім студентів, були присутні викладачі, декан факультету - Білоус Олександр Миколайович, заступник декана – Іваненко Надія Вікторівна. А також на концерт завітав Семенюк Олег Анатолійович – ректор нашого університету та Спінул Ігор Васильович – помічник ректора з педагогічної та виховної роботи.

Це святкове дійство сподобалось усім. Учасники дивували та захоплювали глядачів своїми талантами. Наш концерт, наше свято - це не фінал, це великий старт до розвитку кожного студента факультету іноземних мов!

Ковальчук Каріна

Студентка 11 групи