filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Благодійний марафон на факультеті іноземних мов

image

3opSpP 1

БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН "КІБОРГАМ ВІД СТУДЕНТІВ",

ініційований студентами, випускниками та викладачами
факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка

Єднаймося навколо добрих справ!!!

Студенти та випускники факультету іноземних мов за сприяння викладацького складу оголошують благодійний марафон, мета якого – зібрати матеріальну допомогу бійцям кіровоградського 3 окремого полку спецпризначення.
Звертаємось до випускників факультету усіх років із проханням долучитися до марафону та поширити інформацію про нього серед своїх друзів та знайомих. Закликаємо всіх небайдужих показати єдність і солідарність із студентською спільнотою факультету.

Картка ПриватБанку: 5168 7572 7528 7771
Отримувач: Куліш Андрій Володимирович (3-й окремий полк спецпризначення)

Марафон триває до 30 квітня 2015 р.

Студенти та випускники факультету іноземних мов вже не вперше демонструють свою активну громадянську позицію та підтримують елітні військові підрозділи міста конкретними справами.
Так, восени минулого року студентська рада факультету зібрала понад 2000 грн. допомоги кіровоградським бійцям у зоні АТО. Випускники факультету Тетяна Околєлова та Сергій Мороз взяли участь в організації благодійного збору коштів для кіровоградського 3-ого полку спецпризначення. За результатами проведеної акції вдалося придбати засоби зв’язку (три радіостанції KENWOOD) для «кіборгів» на суму 3477 грн.

Наразі «кіборгам» терміново потрібно відновити боєздатність, забезпечити бійців засобами захисту та провести капітальний ремонт транспортних засобів, що зазнали значних пошкоджень у зоні бойових дій. Ми розуміємо, що зібрані нами кошти не зможуть покрити всі витрати, перед якими постали «кіборги», але лишатися осторонь ми не маємо права. Серед кіровоградських спецпризначенців служать наші родичі, друзі дитинства, однокласники, на міцні плечі яких покладено святий обов’язок захищати Україну.