filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Отримали задоволення від підготовки до пари

У п’ятницю, 4 квітня 2015 року студенти І курсу факультету іноземних мов мали непросту пару з практики мови, а справжнє мовне змагання між підгрупами. Мовний конкурс був вражаючим і дуже веселим.

Моя група готувалася старанно і наполегливо до цього дійства. Не одну годину ми витратили на те, щоби приголомшити всіх креативністю та гумором. Я була приємно вражена також роботою інших груп, а саме піснею-представленням групи, сценкою та завданням-кросвордом або ребусом. Кожна група отримала різні теми їхніх виступів.

Моя 102 група отримала тему "Meals". Було дуже цікаво спостерігати, як всі учасники намагалися інтерпретувати свою основну тему. Як на мене, виступ 101 групи був найсмішнішим. Ще вони були найкращими в номінації «Найзгуртованіші», адже до виступу готувався весь склад групи, що було здивуванням для викладачів бачити нарешті всіх студентів. Моя група була «найкреативнішою», бо наш задум був дійсно цікавий. На сцені мав місце батл двох різновидів їжі – healthy and junk food. Ми прагнули повністю захопити увагу глядачів та заінтригувати аудиторію. Головна героїня нашої сценки спершу обрала здорову їжу, але потім зауважила, що іноді можна і отримати велике задоволення від junk food. Але, безумовно, інші учасники цього конкурсу були не гірші. 103 група отримала номінацію «Найтанцювальніші», 104 виявилась найоригінальнішою, адже протягом їх виступу вони двічі продемонстрували дивовижне переодягання хлопців. 105 була наймузичнішою, адже вони показали на сцені справжній мюзикл, присвячений святу жінок і участі чоловіків в ньому. 106 група була найартистичніша.

Отже, цей конкурс дуже допоміг усім нам згуртуватись, краще пізнати одне одного та просто повеселитись разом. Незважаючи на всі труднощі в підготовці, ми досягли головного результату – отримали задоволення від спільної справи.

Олеся Волкова

Студентка І курсу, 102 підгрупи

Вернісаж 2015 038Вернісаж 2015 081Вернісаж 2015 088Вернісаж 2015 095Вернісаж 2015 098Вернісаж 2015 100Вернісаж 2015 101