filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Міжнародний конкурс з ораторського мистецтва. Фінал

esu_final_2014_5.jpg

Щойно з Англії повернулися засновники Спілки англійської мови України Маргарита Данілко та Надія Іваненко. В Лондоні відбулися перемовини з ключовими особами Міжнародної спілки англійської мови щодо офіційної ратифікації САМ України. За це в Італії вже у вересні цього року голосуватимуть голови спілок з майже 80 країн світу.

На Міжнародному конкурсі з ораторського мистецтва 12-17 травня 2014 року Україну представляв переможець національного конкурсу Владислав Данилейко, студент факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія». Цього року брали участь представники з 50 країн світу, і всі вони цікавилися перебігом подій в Україні. На вихідні Владислава запросила до себе в гості родина Уайнрайтів з Оксфордської гілки Спілки англійської мови, показала видатні місця міста та коледжі Оксфордського університету. 

Для керівників спілок з усіх країн світу провели семінари та тренінги із врученням сертифікатів. Окремо відбулося  засідання представників Спілки України з генеральним директором, президентом та представниками ради міжнародної спілки для обговорення поточних робочих питань та прийняття ключового рішення щодо офіційної ратифікації Спілки України у вересні 2014 року в Генуї (Італія).

 

esu_final_2014_1.jpgesu_final_2014_2.jpgesu_final_2014_3.jpgesu_final_2014.jpg