filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято факультету

День Народження – це завжди урочиста і довгоочікувана подія, яка залишається в пам’яті назавжди.
 
Факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка виповнилось 30 років з моменту його заснування. Урочисте святкування відбулося 1 листопада у приміщенні Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького.
 
У залі театру можна було побачити багато шанованих людей, які безпосередньо вклали немалий внесок у здобуття успіху і процвітання нашого факультету. Викладачі, ветерани, випускники, студенти, а також державні діячі та представники обласної, районної та міської адміністрації – всі охоче завітали поділитися радістю і відсвяткувати річницю улюбленого факультету.
 
Декан факультету іноземних мов, професор Білоус О. М. розпочав святковий концерт привітальними словами до всіх гостей. Гарна атмосфера наповнювала весь зал. Пісні, танці і щирі привітання дарували гарний настрій і радість усім гостям і організаторам цього святкового вечора.
 
Нехай славиться і процвітає улюблений факультет іноземних мов ще багато-багато років!
morozman_photo-6.jpgmorozman_photo-7.jpgmorozman_photo-8.jpgmorozman_photo-9.jpgmorozman_photo-10.jpgmorozman_photo-11.jpgmorozman_photo-12.jpgmorozman_photo-13.jpgmorozman_photo-14.jpgmorozman_photo-15.jpgmorozman_photo-16.jpgmorozman_photo-17.jpgmorozman_photo-24.jpgmorozman_photo-23.jpgmorozman_photo-25.jpgmorozman_photo-26.jpg
 
 
img_6115.jpgimg_6123.jpgimg_6149.jpgimg_6168.jpgimg_6176.jpgimg_6221.jpg