filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

День університету

21 травня у Дендропарку пройшов захід під назвою «День університету». Подія відбулась у рамках підготовки до цьогорічної вступної кампанії, тож основна мета її полягала у знайомстві майбутніх абітурієнтів з роботою нашого університету.
Відвідувачі мали змогу ознайомитися з діяльністю факультетів у спеціальних представництвах, розміщених на території парку, а також переглянути насичену концертну програму. Представники ж навчального закладу, у свою чергу,  доклали максимум зусиль, щоб гідно його представити та комплексно висвітлити суть та особливості навчального процесу.
Зокрема, студенти нашого факультету підготували програму, до якої входили яскраві номери з самодіяльності, зокрема музичні та гумористичні виступи, та розповідь про роботу факультету, його історію та сьогодення. Окрім того була проведена вікторина на знання культури англомовних країн: кожен бажаючий мав змогу вийти на сцену та перевірити свої знання, після чого учасники були нагороджені солодкими призами. Після представлення усіх факультетів університету, захід завершився гала-концертом.
Підбиваючи підсумки, можемо з певністю заявити, що наш навчальний заклад вкотре гідно заявив про себе та підтвердив свій статус одного з найкращих ВНЗ України.
Анастасія Остапчук, 202 підгрупа