filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вітання призерці чемпіонату України!!!

0078.jpg6 листопада в м. Хмельницькому відбувся Чемпіонат України з кіокушинкай карате. Здавалося б, для факультету іноземних мов ця подія є досить віддаленою, але з цього року все змінилося! Пояснення є доволі простим: лави студентів нашого факультету поповнилися кандидатом у майстри спорту, багаторазовою призеркою та чемпіонкою обласних і всеукраїнських змагань! Хто б міг подумати, що студентка 12 (103) групи Бондаренко Марина спростує відому тезу „Бойові мистецтва – не для дівчат” і змусить факультет захоплюватися своїми успіхами! На вже згаданому чемпіонаті Марина виступала у віковій категорії 1992-1988 р. н. і в напруженій боротьбі посіла друге місце.
Юна майстриня карате згадує, що коли прийшла на тренування з карате першого разу, навіть подумати не могла, що цей вид спорту так вплине на її життя.
Звичайно, тендітній дівчинці спочатку було важко опанувати усі складнощі карате, але щоденні тренування допомогли справитися з ними. За словами Марини, карате зробило її більш відповідальною та рішучою людиною із неабиякою силою волі. Вступаючи на факультет іноземних мов, наша чемпіонка знала, що буде складно навчатися і приділяти достатньо уваги спорту, але вирішила продовжити відвідувати секцію в Кіровограді.
Кожен спортсмен демонструє результати своєї тяжкої праці на змаганнях, але вони допомагають не тількі досягти бажаних вершин, а й знайти багато нових друзів.
Вітаємо нашу талановиту першокурсницю із визначним успіхом і бажаємо подальших здобутків!