filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Концерт факультету іноземних мов "Студентська весна - 2010"

dsc03492.jpg12 березня 2010 року на факультет іноземних мов прийшла «Студентська весна». Талановиті і креативні студенти першого, другого та четвертого курсів взяли участь в організації та проведенні святкового концерту, метою якого було зупинити поступ зими та відкрити двері для весняного сонця і позитивних емоцій! Протягом години вони від щирого серця дарували весну усім присутнім, зачаровуючи аудиторію співом, майстерною грою на музичних інструментах та пластикою танцювальних рухів.

dsc03493.jpgНад "весняним завданням" концерту працювали ведучі концерту Панченко Леся, Окольнича Олена, Околєлова Тетяна, виконавиця власної пісні на вірші Т.Г.Шевченка Услиста Ксенія,  Васінкіна Катерина та її шоу-балет "Маріонетки", Маковій Лілія, Шубенко Анастасія, Хорош Марина, Кузнєцов Костянтин, Делестьянов Станіслав. dsc03498.jpgУ виконанні першокурсників Малоока Івана, Прокопенка Павла та Сидоренка Антона пролунала відома пісня з мюзиклу "Нотр-Дам де Парі". А 101 група факультету презентувала справжнісіньку міні-виставу зі студентського життя.
За оцінкою глядачів (а в залі лунали нескінченні оплески) та декана факультету іноземних мов доц. Білоуса О.М., "Студентська весна" відбулася на "відмінно".