filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Випробування Олімпіадою

Протягом лютого факультетом іноземних мов прокотилася хвиля олімпіад. Olympiad.jpgСпочатку наш факультет приймав учасників ІІІ туру Всеукраїнської олімпіади знавців англійської та іспанської мов серед учнів 9-11 класів. Згодом ми зібрали учасників Olympiad2.jpgподібної олімпіади з німецької та французької мов, які у запеклій, але чесній боротьбі прагнули здобути перемогу. І. нарешті, настала черга олімпіад студентських.
Так, 23 лютого секцією англійської філології та її викладачами Кадровою Д.О. та Леонідовим О.С. було проведено перший тур олімпіади знавців англійської мови серед студентів ІІІ курсу.
До участі були запрошені кращі студенти третього курсу спеціальності «Мова і література (англійська)». Олімпіада не випадково проходила у комп’ютерній лабораторії факультету, адже студентам слід було виконати комп’ютерні тести, що нагадують завдання TOEFL. За результатами змагання, дещо сильнішими за своїх товаришів виявилися Ляшенко Ростислав, Іващук Софія, Чиніна Вікторія, Катана Марина та Махновська Аліна, які вийшли до другого туру олімпіади, що передбачає перевірку мовленнєвих навичок студентів.
Усі учасники олімпіади будуть заохочені організаторами, а переможці та фіналісти отримають призи.