filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Вернісаж талантів»: честь факультету представляли першокурсники

З початком навчального року на факультеті іноземних мов поступово наростають приємні очікування події, яка вже стільки років слугує бойовим хрещенням та справжнім тестом на креативність першокурсників. Безперечно, мова йде про традиційний загальноуніверситетський конкурс «Вернісаж талантів», який завжди розпалює в студентських серцях весняний настрій посеред золотої осені.
Ось і цього разу наші завзяті, енергійні й талановиті першокурсники спільно з іншими наймолодшими студентами університету взяли участь у цьому популярному конкурсі. Захоплення публіки викликали виступи співаків Услистої Ксенії та Прокопенка Павла, які супроводжувалися власним інструментальним виконанням. Східні танці у виконанні Усачої Олени і Ковальової Ксенії нікого не залишили байдужими. А своєрідний міні-мюзикл, представлений цілою плеядою юних акторів факультету, продемонстрував їхню неабияку здатність дарувати аудиторії маленькі театральні шедеври.

Ваш вихід на сцену, дорогі наші таланти, – це вже велика перемога, демонстрація власних сил, творчої наснаги та жаги до боротьби й перемог. Усе це знадобиться вам у подальшому студентському житті, яке обов’язково буде рясним на різного роду здобутки.
Факультет іноземних мов радий вітати наших студентів з успішним виступом на «Вернісажі талантів», адже вони подарували глядачам задоволення і незабутні враження. Нехай так само вдалим і незабутнім стане для вас час на факультеті іноземних мов у стінах нашого університету!