filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

AUSTRALIAN CULTURE AND LANGUAGE Вітаємо переможців!

Наближаються ті незабутні дні листопада, коли група студентів факультету іноземних мов у складі Гребінь Ірини, Нікітенко Анни, Трищука Миколи, Кротової Оксани, Стариченка Сергія, Головченко Олександри, Котелянець Юлії, Кірічкової Вікторії та Симоненко Марії вирушить у подорож до Австралії. Право на унікальну поїздку наші студенти вибороли в чесній боротьбі з іншими гідними конкурсантами.

Нагадаємо, що в останні дні вересня за сприяння мовного центру факультету іноземних мов було проведено співбесіду зі студентами, які виявили бажання взяти участь у проекті  Australian Culture and Language і прагнули отримати можливість протягом кількох тижнів навчатися в Австралії. Поїздка на Зелений континент відбудеться у другій половині листопада 2009 року. У реалізації цього задуму студентам активно допоможе українська діаспора Австралії.
Передбачається, що протягом 8 днів студенти будуть відвідувати заняття з англійської мови у Metro College (м. Сідней), візьмуть участь у двох цікавих та пізнавальних екскурсіях містом та зустрінуться з українцями Австралії.
Самі ж кандидати спробують якнайкраще презентувати Україну, її самобутність та культуру за кордоном. Побажаймо їм успіху!