filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Сезон екскурсій відкрито!

Щороку разом із календарною весною наступає гарячий період подорожей, пікніків та екскурсій. Студенти 32-ої академічної групи факультету іноземних мов разом із куратором Леонідовим О.С. цього року стали першопрохідцями і завітали до гостинної і завжди мальовничої Умані.

За сприяння профкому студентів університету було замовлено автобус, узгоджено час та маршрут. І ось настав хвилюючий ранок... Біля університету квапливо збиралися студенти, обличчя яких випромінювали усмішки. І воно не дивно, адже через високу завантаженість і відсутність бодай кількох вільних хвилин нечасто вдається зібратися всією групою, пожартувати й поспілкуватися, не поспішаючи до аудиторії. Тому перспектива екскурсійної подорожі потішила кожного.

Весело й невимушено пролетів час, проведений у дорозі. «Софіївка» подарувала нашим студентам безліч незабутніх миттєвостей і вражень, цікавих фото і приємних розмов. Звісно, до парку вони завітали не вперше, але такою компанією залюбки повернулися б туди іще не раз. Романтичне й чарівне, це місце вабить туристів чистотою, комфортом, різноплановістю пейзажів і архітектурних споруд, серед яких забуваєш про плин часу і ніби подорожуєш назад у минуле.

Без сумніву, той день склався якнайкраще і додасть ще одну сторінку до альбому студентських спогадів.