filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Шлях, з якого я вже ніколи не зійду

Півфінал та фінал Національного конкурсу публічного мовлення - це довгоочікувана  подія в житті студентів. Практично вся моя 102 група брала учать у цьому конкурсі. Хоча й ми не стали фіналістами і не перемогли, але це стало неймовірним  досвідом для нас!

По-перше, ми побачили , як володіють мовою інші й зрозуміли,що нам є до чого прагнути. Проте немає нічого неможливого, тому я впевнена, що з часом і ми будемо так добре володіти англійською на розмовному рівні. 

 

По-друге, це неймовірний досвід для мене. Усі великі досягнення починаються з маленьких перемог . А це була перемога над собою та своїм страхом, адже ще жодного разу я не мала можливості спілкуватися з носіями мови. Півфінал у цьому конкурсі я вважаю справжнім початком мого філологічного шляху, з якого я вже ніколи не зійду.

Отже, я вірю, що все ще попереду та обов‘язково візьму участь наступного року та вже стану фіналістом й більш досвідченим спікером. Дуже сподіваюсь, аби це вже проводилося наживо, адже хочеться виступати на сцені, чути оплески, бачити носіїв англійської мови (а не лише чути в Зумі) , звичайно, погуляти Києвом, зробити фото на пам‘ять з усіма та познайомитися ближче з учасниками.

Я дуже вдячна факульету іноземних мов за таку можливість проявити себе! 

 

Ірина Данько

студентка 1 курсу