filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ПРЕЗЕРИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОГО ПЕРЕКЛАДУ ТА ПОЕЗІЙ

Поезія - це прекрасно. Поезія - це мистецтво вибору та поєднання слів, щоб викликати почуття чи передати емоції. Рядками можна передати почуття до найдрібніших подробиць. У поезії людина зазнає політ думок, почуттів, мрій, страждань. Через рими, звуки чи образи, спровоковані його читанням чи його прослуховуванням, вірш, перш за все, викликає відчуття.

 

Студентки 3 курсу ( 31 групи (302 підгрупи)) Спеціальність «Англійська мова» факультету іноземних мов Сальнікова Олександра та Саламашенко Кароліна стали презерами Всеукраїнського конкурсу поезій та художнього перекладу “Alter Ego”, який проводив Сумський державний університет. Олександра посіла почесне 3 місце у номінації Вірш українською мовою. Кароліна  - 3 місце у номінації Вірш англійською мовою.

Нагородження відбулося 12 березня 2021 року на платформі зум. Наших дівчат запросили прочитати свої твори на церемонії нагородження. І всі могли зануритись у глибину поетичного слова так майстерно обробленого нашими прекрасними філологинями англійської мови. 

Вітаємо наших прекрасних дівчат!

Заступник декана з навчально-виховної роботи

факультету іноземних мов

доц. Іваненко Надія Вікторівна