filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Про деякі здобутки проведеного на базі факультету Дня кар'єри ЄС

Днями у Кропивницькому вперше відбувся День кар'єри ЄС. Попри пандемію й карантинні обмеження ми нарешті зробили це, хоч онлайн-формат заходу вийшов дещо експериментальним. Наш заклад приєднався до когорти вишів, які вже чотири роки поспіль реалізують чудовий проєкт від Представництва ЄС в Україні.

Цей день зробили 95 неймовірних студентів факультету іноземних мов ЦДПУ ім. В. Винниченка, коли взяли активну участь у панельній дискусії та тренінгах. Це маленька армія нашого великого факультету, яка завжди підтримає й виручить. Велика вдячність всім і кожному!!!

До нас "завітали" гості з понад 60 населених пунктів. Серед них були студенти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і Національного університету "Києво-Могилянська академія", Тернопільського національного економічного університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Полтавського інституту економіки і права, Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова, студенти інших ЗВО, учні коледжу зі Львова, вчителі, підприємці й громадські активісти з багатьох міст України... Географія учасників Дня кар'єри ЄС вражає! Це переважна більшість регіонів і обласних центрів: від Сум до Одеси, від Луцька до Маріуполя. Приємно здивувала кількість учасників проєвропейських заходів із наближених до зони ООС містечок Донецької та Луганської областей. Цей здобуток Дня кар'єри ЄС унаочнює скріншот Google-мапи!

Сумарна кількість переглядів панельної дискусії і тренінгів на YouTube перевищила 1000, що здавалося нам недосяжним на самому початку цього шляху. Наша панельна дискусія стала майданчиком для обміну думками між представниками обласної влади, сфери освіти, бізнесу, торгово-промислової палати, асоціації регіонального розвитку. Усі п'ять тренінгів Дня кар'єри ЄС були присвячені важливим та актуальним для ринку праці компетентностям. Ми отримали масу теплих слів на адресу Університету й Інформаційного центру ЄС від учасників тренінгів, яким ми вже встигли надіслати понад 150 сертифікатів. Ми вдячні кожному за позитивні відгуки! Це надихає рухатись далі.

Звісно, цей день став можливим завдяки підтримці й допомозі чудових тренерів (Олени Арутюнян, Вікторії Талашкевич, Яніни Данильченко, Олени Берегової та Світлани Слободянюк), ректора нашого університету О. А. Семенюка та проректора С. П. Михиди, який ще й став спікером панельної дискусії. Ми дякуємо за партнерство й підтримку Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості, Представництву ЄС та команді проєкту "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні" в особі Дениса Чернікова та Людмили Кудіної.

Прямуємо разом.
До нових звершень і цікавих зустрічей!

Інформацію надано Інформаційним центром ЄС