filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ГАЙДА ДО НАС! ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЧЕКАЄ!

ГАЙДА ДО НАС! ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЧЕКАЄ!

За такого гасла відбулася зустріч студентів групи АН16Б Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Ірини Калюжної та Анни Баєвої із старшокласниками Комунального закладу "Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів "Науковий ліцей Міської ради міста Кропивницького Кіровоградської області".

Студенти розповіли учням – майбутнім абітурієнтам про переваги навчання на факультеті іноземних мов та про цікавинки студентського життя. Адже знання іноземних мов для молоді розкриває безліч перспектив для особистої реалізації та професійного зростання. Завдяки іноземним мовам можна вільно подорожувати світом, відкривати нові куточки земної кулі, ставати ближче до світових культурних надбань. А скільки друзів можна знайти у різних країнах та насолоджуватися спілкуванням, ділитися враженнями та досягненнями!

Студентське життя сповнене усіляких цікавинок. Окрім власне навчання студенти факультету іноземних мов мають можливість відвідувати Мовний центр та спортивні секції, брати участь у «Вернісажі талантів», творчих конкурсах «Танці з викладачами» та «Міс й Містер факультету». Занурення в англомовну атмосферу через святкування «Дня усіх святих» (Halloween) чи католицького Різдва, як їх відзначають у Британії, США та інших країнах – справляє неабияке враження!

Та найголовніше – неперевершені викладачі-професіонали та найкращі студенти! Це і є дійсний скарб факультету. Тож приєднуйся та здійснюй свою мрію!

Детальнішу інформацію можна дізнатись за адресою: вул. Шевченка,1, м. Кропивницький, або за номером +380522225440 чи на сайті факультету іноземних мов або Інформація для абітурієнтів

Приймальна комісія ЦДПУ працює за адресою: вул. Шевченка, 1 (корпус № 5, кабінет № 103), м. Кропивницький, Кіровоградська область

Телефони приймальної комісії:

+380 (522) 22 86 50; +380 (50) 96 046 56; +380 (96) 62 379 13

Е-mail: [email protected]

Ірина Калюжна, Анна Баєва