filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

З відчуттям піднесення і натхнення

Я беру участь у національному конкурсі ораторського мистецтва вдруге і безмежно вдячна Спілці англійської мови  України за можливість учням і студентам проявити себе у такий спосіб. Кожного року в Американському домі у Києві збирається талановита молодь з усіх куточків України: Київ, Львів, Хмельницький, Івано-Франківськ, Кропивницький, Одеса, Полтава та інші міста. І це велика честь знаходитися серед них, демонструвати свої навички, набиратися досвіду і налагоджувати зв’язки з однодумцями з усієї країни.

 

Ні з чим не зрівняна атмосфера панує в Американському домі під час цього конкурсу. Ми - не конкуренти, а єдина сім’я. Кожен учасник володіє справжнім талантом оратора, і виконав величезну роботу варту перемоги. Це насправді так, я покидала Київ з відчуттям піднесення і натхнення, адже на цьому конкурсі підіймаються найрізноманітніші, а головне, важливі сьогодні теми. І вислухати думки інших – безцінно.

З нетерпінням чекаю наступного конкурсу, аби знову зануритися в ту атмосферу, відшліфувати свої навички ораторського мистецтва, познайомитися з новими і цікавими людьми і просто гарно провести час у неймовірному місці.

Тетяна Євтушенко

фіналістка конкурсу