filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ УНІВЕРСИТЕТІВ

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ УНІВЕРСИТЕТІВ

12 листопада 2019 року на факультеті іноземних мов відбулася дружня зустріч з іноземними студентами Донецького національного медичного університету. Метою зустрічі було встановлення дружніх стосунків між студентами університетів та подальшої спілкування. Студенти мали змогу познайомитися з однолітками із-за кордону, дізнатися про культуру інших держав та розповісти про свої традиції, по практикувати мовні навички.

Студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету представили підготовленні презентації про рідне місто та про Україну в цілому. Після перегляду презентацій почалось бурхливе обговорення. Гості ділилися враженнями про Кропивницький та про інші міста, які вони відвідали в Україні. Студенти з України в свою чергу дізнались багато цікавого й нового про Індію, так як це Батьківщина наших гостей.

Час провели з користю, на заході панував дух веселощів. Студенти грали в мовні ігри та співали українських пісень. Після зустрічі студенти-іноземці завітали в їдальню університету, де скуштували українських національних страв, які їм, до речі, дуже подобаються. Вирішили, що таку зустріч проведуть ще не один раз.

Студенти 305 підгрупи
Анастасія Шибашова
Ольга Булаєнко