filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студентська молодь — учнівській молоді

Студентська молодь — учнівській молоді

1 березня, у перший день весни 2024 року, студенти 4 курсу, які навчаються за освітніми програмами «Середня освіта (Мова і література) (англійська та німецька)» та «Середня освіта (Мова і література) (німецька та англійська)», та викладачі кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання зустрілися з одинадцятикласниками Комунального закладу «Ліцей «Мрія» Кропивницької міської ради». Зустріч відбулася за сприяння керівництва закладу в особі директора ліцею Лілії Станіславівни Титаренко, заступника директора Тетяни Володимирівни Пузир, класного керівника Наталії Іванівни Мельник, керівника педагогічної практики магістрантів доцента Вікторії Юріївни Кочубей.

До школярів завітали доцент кафедри Ольга Валеріївна Долгушева та студенти груп АН20Б, НА20Б та АН23М-З Ольга Голинська, Єлизавета Бабенко, Дмитро Єрмаков, Анна Варакута, Поліна Дельова, Дар’я Туглук, Ксенія Гаврилова, Марія Потєєва та Марія Скриник, які познайомили майбутніх випускників з історією університету, факультетами закладу та переліком спеціальностей, за якими можна здобути освіту.

Окрему увагу було приділено особливостям навчання за освітніми програмами кафедри. Студенти розповіли про переваги здобуття фаху вчителя іноземних мов, а саме можливість опанувати як англійську, так і німецьку мови й світову літературу, вільно спілкуватися із однолітками з інших країн, навчатися за семестровим обміном у Поморській академії та інших навчальних закладах, подорожувати в інші країни під час літніх канікул за різними студентськими програмами, брати участь у наукових і творчих конкурсах.

Студенти також поділилися з учнівською молоддю цікавинками самого студентського життя, адже навчання в університеті – це час як професійного, так і особистісного зростання, можливість знайти друзів та розкрити власний творчий потенціал!

Тож чекаємо сьогоднішніх випускників ліцею у лавах студентів ЦДУ!

Матеріал підготувала доцент кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Ольга Долгушева