filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

День відкритих дверей на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

У суботу, 22 квітня, на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій пройшов День відкритих дверей. Викладачі й студенти факультету радо вітали майбутніх абітурієнтів.

Спочатку в лекційній аудиторії декан Олена Габелко, завідувачі кафедр Лариса Ярова, Ольга Кирилюк та Марія Фока, заступник декана з виховної роботи Юлія Верещак й представниця приймальної комісії Тетяна Нестеренко ознайомили гостей зі спеціальностями факультету, особливостями цьогорічної вступної кампанії, розповіли про насичене студентське життя в позаурочний час.
Після загальних зборів в аудиторіях на майбутніх абітурієнтів чекали викладачі та студенти кафедр факультету, щоб докладніше розповісти про особливості навчання на різних спеціальностях, та як правильно підійти до поєднання навчального процесу і роботи, волонтерської діяльності, спорту чи додаткового навчання. Студенти також запропонували цікаві квести та вікторини. Зустрічі пройшли дуже тепло і жваво! Прощалися зі словами «До зустрічі на факультеті в новому навчальному році!»