filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/stories/news_2023/fil/04-01-12-20

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:
На кафедрі української філології та журналістики здобувачі постійно підвищують свій рівень освіти

На кафедрі української філології та журналістики здобувачі постійно підвищують свій рівень освіти

Сучасний освітній простір вимагає від майбутніх фахівців не тільки повного розуміння змісту фрази «ОСВІТА ВПРОДОВЖ УСЬОГО ЖИТТЯ», а й реального її виконання.

Так, у рамках ОК «Сучасні освітні технології у викладанні української мови і літератури» студенти освітнього рівня Магістр спеціальності 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), окрім засвоєння передбачених ОПП знань, вироблення встановлених компетентностей, ще й здобувають додаткові навички у процесі неформальної та інформальної освіти. Практично кожен знайшов цікавий для себе онлайн-курс і, опанувавши його, склавши успішно тести за його матеріалами, здобув сертифікат із важливими для себе компетентностями. Це були найрізноманітніші сфери: від нових підходів до уроку української мови до академічної доброчесності, особливостей організації роботи в НУШ тощо.

Троє студенток (Айнура Дружковська, Олена Злоказова та Вікторія Радченко) взяли участь у закордонній міжнародній конференції «I International Scientific and Practical Conference SOCIETY AND SCIENCE», що відбулася в Португалії 26-28 листопада 2022 року. Окремі здобувачки (Айнура Дружковська, Олена Злоказова) за матеріалами своїх магістерських досліджень виступили з тезами на V Міжнародній студентській науковій конференції «Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень», яка відбулася 2 грудня 2022 року в Києві.

Усе це свідчить про високий рівень мотивації наших студентів і переконує в тому, що кожен із них стане через рік конкурентоспроможним фахівцем-філологом на сучасному ринку праці.

Викладач курсу «Сучасні освітні технології
у викладанні української мови і літератури»
кандидат філологічних наук, доцент Людмила Кричун

{gallery}news_2023/fil/04-01-12-20{/gallery}