filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студент факультету української філології, іноземних мов та комунікацій став лауреатом Всеукраїнського літературного конкурсу "Жива троянда"

11 травня 2022 року було підведено підсумки студентського міжуніверситетського (з участю студентів зарубіжних університетів) конкурсу "Жива троянда", що його щороку проводить Центр літературної творчості ННІФ КНУ імені Тараса Шевченка (м. Київ).

Як зазначив літературознавець Михайло Наєнко у своєму дописі на Facebооk, оголошуючи про результати конкурсу, "твори учасників конкурсу переконують, що їхні музи не тільки не мовчать, а й сповнені бойового настрою в умовах сучасної найбільш варварської війни Московії проти України. Значна частина студентських творів сповнена священної ненависті до загарбницької політики їхнього Кремля і водночас - пройнята драматичною любов'ю до всього сущого в житті, в душах молодих захисників його та сповнена сердечних почуттів і гарячого прагнення здолати навіть найганебнішого ворога рідної України".

За рішенням журі конкурсу, студент 3 курсу факультету української філології, іноземних мов та комунікацій ЦДПУ ім. В. Винниченка Максим Бричка посів І місце у номінації «Поезія» та ІІ місце в номінації «Проза».

Вітаємо Максима та бажаємо йому невпинного руху на шляху до все нових і нових літературних вершин.

prev