filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Кафедра української і зарубіжної літератури продовжує онлайн-зустрічі зі школярами області

Кафедра української і зарубіжної літератури продовжує онлайн-зустрічі зі школярами області

Цього разу викладачі кафедри та студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій зустрічалися зі старшокласниками Аджамського ліцею.

28 січня, під час зустрічі в Zoom, перед учнями виступили професор Григорій Клочек та професор Сергій Михида, їхні натхненні слова про покликання вчителя-філолога та його високу місію у справі формування гуманітарної аури нації, поза всяким сумнівом, запам’ятаються школярам надовго.

Максим Бричка, студент-третьокурсник, поділився своїми спогадами про вибір навчального закладу та міркуваннями про те, чому наш факультет — найкращий вибір. Його однокурсниця, Єлизавета Єрещенко, розповіла майбутнім абітурієнтам про майбутні професії, а також можливості для навчання і розвитку, що відкриваються для студентів факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій.

Наприкінці зустрічі викладачі відповіли на запитання старшокласників.

Висловлюємо глибоку вдячність за можливість поспілкуватися з учнями і розповісти про наш факультет на університет директору ліцею Наталі Старосадчій та педагогу-організатору Ользі Негоді.