filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Кафедра української і зарубіжної літератури розпочала серію онлайн-зустрічей зі старшокласниками області

Кафедра української і зарубіжної літератури розпочала серію онлайн-зустрічей зі старшокласниками області

24 січня 2022 року у режимі онлайн-конференції на платформі Zoom відбулося відкрите засідання кафедри української та зарубіжної літератури із вчителями та учнями 10 і 11 класів Навчально-виховного об’єднання Компаніївської селищної ради Кіровоградської області. Завдяки нещодавно обладнаній мультимедійній аудиторії з’явилася можливість налагодити місток між компаніївською школою та Центральноукраїнським державним педагогічним університетом ім.В.Винниченка.

Захід став першим із циклу онлайн-засідань, що заплановані кафедрою української та зарубіжної літератури на найближчі місяці. За задумом організаторів, зустрічі мають відкрити широкі можливості для знайомства майбутніх абітурієнтів з викладачами кафедри, занурення у життя факультету, формування орієнтирів напередодні вступної кампанії 2022 року.

Перед присутніми з коротким словом виступив завідувач кафедри української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій, професор Григорій Клочек, студент 3 курсу Максим Бричка поділився своїм досвідом про навчання на улюбленому факультеті, студентка 3 курсу Єлизавета Єрещенко представила медіа-презентацію, в якій розповіла про особливості вступу, навчальні спеціальності та майбутні професії студентів-філологів.

Щиро дякуємо керівництву Компаніївського НВО в особі директорки Наталі Пасічник за наданий майданчик для цікавого спілкування зі школярами.