filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Кафедра української мови та журналістики провела зустріч із майбутніми студентами

Кафедра української мови та журналістики провела зустріч із майбутніми студентами

23 грудня 2021 року напередодні новорічних свят в. о. завідувача кафедри української мови та журналістики професор С.Л. Ковтюх зустрілася з одинадцятикласниками НВО й розповіла про правила вступу до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, умови навчання на п’ятьох факультетах, перспективи працевлаштування.

Кафедра української мови та журналістики підтримує тісні зв’язки з комунальним закладом НВО «ЗНЗ І–ІІІ ступенів № 16 – ДЮЦ «Лідер» міста Кропивницького. Наші викладачі та студенти є частими гостями в стінах школи під час педагогічної практики, проведення різних виховних, навчально-пізнавальних та рекламно-агітаційних заходів.

Випускникам сподобався відеоролик про посвяту першокурсників у студенти, яка цього року була напрочуд грандіозною, феєричною, атмосферною.

Учні заповнили запропоновані анкети, у яких написали про власні вподобання щодо майбутнього фаху. Охочі вступити на факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій отримали в подарунок рекламні проспекти.

Кафедра української мови та журналістики щиро вдячна класним керівникам випускників, дирекції комунального закладу НВО «ЗНЗ І–ІІІ ступенів № 16 – ДЮЦ «Лідер» міста Кропивницького, зокрема заступникові директора з навчально-виховної роботи, випускниці нашого університету Ірині Анатоліївні Дорогань, за організацію зустрічі.

Щиро зичу цьогорічним випускникам та всім охочим навчатися у вишах, зокрема майбутнім студентам факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, щоб їхні новорічні бажання здійснилися: вони успішно склали ЗНО й вступили до омріяного закладу.

Кафедра української мови та журналістики