filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти у межах вивчення теми “Teaching Career” спілкувалися з викладачем англійської мови Ахмедом Саїдом

Студенти у межах вивчення теми “Teaching Career” спілкувалися з викладачем англійської мови Ахмедом Саїдом

11 листопада 2021 року студенти 301 підгрупи ІІІ курсу факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка у межах вивчення теми “Teaching Career” мали можливість разом зі своєю викладачкою англійської мови Анною Ляшук спілкуватися з колегою - викладачем англійської мови з Марокко, представником британської школи англійської мови TopUpLearning у напрямку північної Африки та засновником ETA (English and Travel Agency) Ахмедом Саїдом.

Ахмед Саїд, який працює вчителем англійської мови вже 26 років, поділився секретами та методами успішного викладання англійської мови, розповівши, як він використовує їх в реальному житті, щоб уникнути болючої проблеми сучасного світу - вигорання. Під час діалогу студенти звернули увагу на тонкощі професії вчителя, “адже вчитель одночасно приміряє на себе декілька ролей: психолог, актор, співак та інші”, отримали поради як виходити з важких ситуацій на уроці, як не боятися можливих труднощів і розвиватися у своїй професії.

Розмова студентів з Ахмедом на тему “How to become a successful teacher?” розширила академічне вивчення студентами теми “SCHOOL”на заняттях з практичного курсу англійської мови, а спілкування з закордонними гостями дозволяє збагатити і перевірити свій рівень знання іноземної мови, що робить навчання по-справжньому цікавим та ефективним. І студенти, і їхній гість отримали надзвичайно багато позитивних емоцій та неймовірних вражень від розмови. Чекаємо на нові зустрічі!