filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу-есе англійською мовою 2021

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу-есе англійською мовою 2021

Спілка англійської мови України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс з написання есе англійською мовою. Цьогоріч була оголошена тема конкурсу “What is the best way to encourage positive conversation about contentious issues?”. До участі у конкурсі запрошувалися школярі та студенти віком 16 - 22 роки.

Журі відзначає, що саме цього року есе учасників були надзвичайно креативними, оригінальними і самостійними. Там вони прочитали незалежну думку учасників та їхнє власне ставлення до запропонованої теми. Конкурсні роботи характеризуються змістовністю, глибоким і всебічним розкриттям теми, послідовністю викладенням матеріалу, чіткістю формулювання тез, доречністю аргументів, необхідним ілюстративним матеріалом та його влучними цитатами.

Тож, обрати найкращі есе серед такої кількості чудових робіт було нелегким завданням. Інколи бали конкурсних робіт різняться 1 балом. Проте, журі після тривалих обговорень все ж визначили переможців. Ними стали студентки 2 курсу факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій ЦДПУ ім. В.Винниченка Бабенко Єлизавета та Голинська Ольга (група АН20Б). Роботам переможців притаманна ґрунтовність висновків та узагальнень, грамотність, влучність використання слова, логічність у викладенні думок.

Babenko Certificate    photo Babenko 
Holynska Certificate    Photo Holynska 

Щиро вітаємо наших студенток із заслуженою перемогою у конкурсі! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед і надалі досягати все нових висот і підкорювати будь-які вершини! Успіхів вам в подальшому й неодноразових феєричних перемог!

Голова Спілки англійської мови України Н.В.Іваненко