• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Виїзна лекція на тему «Підвищення спортивної майстерності: спортивний більярд, бочче»

Виїзна лекція на тему «Підвищення спортивної майстерності: спортивний більярд, бочче»

26 жовтня 2023 р. для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт в.о. завідувачки кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, доцентка Бабаліч В.А. організувала виїзну лекцію на базі КДЮСШ №4 (більярдний клуб «Фартовий») на тему «Підвищення спортивної майстерності: спортивний більярд, бочче».

Лекцію читав тренер-викладач КДЮСШ № 4, Голова Національної федерації Спортивного більярду України в Кіровоградській області, тренер збірної України з 2013 року, аспірант Кам’янець-Подільського педагогічного університету, кафедри теорії і методики професійної освіти Олександр Євстафійович Сінякевич. На лекцію завітали також і куратори академічних груп СП22Б Маленюк Т.В., СП21Б Панченко Г.І.

Під час лекції студенти ознайомились з історією та сучасним станом спортивного більярду, методикою його викладання, особливостями організації і проведення змагань.

Після лекції серед студентів проведено бліц-турнір зі спортивного більярду та бочче. Переможці були нагороджені дипломами та кубками.

Було дуже цікаво. Студенти висловили подяку Сінякевичу О.Є. та організаторам.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись