• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Успіх на змаганнях ХVІ літньої Універсіади України з гімнастики художньої!

Успіх на змаганнях ХVІ літньої Універсіади України з гімнастики художньої!

З 7 по 9 квітня 2021 р. на факультеті фізичного виховання відбулись фінальні змагання ХVІ літньої Універсіади України серед ЗВО з гімнастики художньої. В змаганнях брали участь збірні команди: Національного університету фізичної культури і спорту України, Харківської державної академії фізичної культури, Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка та Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Учасників змагань привітали: перший заступник голови обласної ради Ю.А. Семенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.О. Колодяжний; начальник управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації І.В. Глобенко; начальник відділу професійно-технічної, фахової передвищої, вищої освіти департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації О.С. Сокуренко; начальник Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ О.В. Шевченко; в. о. ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України – О.А. Семенюк та проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України – С.П. Михида.

За результатами змагань команда ЦДПУ ім. В. Винниченка у складі: Нестеренко Анни (1 курс), Гладких Анастасії (2 курс), Журби Аліни (3 курс), Чалої Вікторії (3 курс), Почиваліної Анастасії та Волошиної Анастасії (4 курс) посіла 1 місце серед педагогічних вишів України та 2 загальнокомандне місце серед ЗВО, набравши 939,5 залікових очок.

Запорукою успіху була плідна робота студенток та їх наставників-тренерів, доцентів кафедри теорії і методики фізичного виховання Шевченко О.В. та Мельнік А.О. Так, команда в змаганнях групових вправ посіла 1 місце, 2 місце в командному багатоборстві та фінальних змаганнях з 5 м’ячами, 3 місце у фінальних змаганнях з трьома обручами та 2 парами булав. Вдалий виступ дівчаток дозволив студентці Чалій Вікторії вибороти у багатоборстві та фінальних змаганнях з мячем та стрічкою – 3 місце і 2 місце у вправі з обручем. Журба Аліна посіла 3 місце у фінальних змаганнях обручем та булавами.

Вітаємо нашу команду з гімнастики художньої і бажаємо подальших спортивних вершин та успіхів в навчанні!!!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись