• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Відкритий чемпіонат Центрального регіону України з військово-спортивного багатоборства серед вихованців учбових закладів, патріотичних клубів та об’єднань

21 квітня у м. Знам’янка відбувся відкритий чемпіонат Центрального регіону України з військово-спортивного багатоборства серед вихованців учбових закладів, патріотичних клубів та об’єднань. У змаганнях прийняло участь 27 команд, з загальною кількістю учасників близько 100 чоловік. Змагання проходили в особистому та командному заліку.

Команда ЦДПУ відділення з військово-спортивного багатоборства у повному складі прийняла участь у цих змаганнях – 3 хлопці та 1 дівчина. Змагання проводились у 5 видах: розбирання-збирання автомата; спорядження магазину; метання гранати та ножів; стрільба з малокаліберної гвинтівки ТОЗ-8 з відстані 50 м. Змагання проходили у напруженій обстановці, боротьба велась за кожен бал. Наша команда отримала гарний досвід участі у подібних змаганнях вперше, це дозволило нам виявити слабкі місця у процесі підготовки, над якими потрібно працювати. Після змагань учасники скуштували солдатську кашу з тушонкою, зварену на польовій кухні. Також під час змагань проходило дві виставки: зброї, яку привезли військові 3 полку спецпризначення та службових собак.

Дуже приємно, що відділення з військово-спортивного багатоборства ЦДПУ набирає оберти, досвід, практику. Щиро вдячні керівництву університету і особисто ректору Семенюку Олегу Анатолійовичу, які забезпечили належні умови підготовки для студентів (ремонт тиру на ПГФ, придбання нових пневматичних гвинтівок та пістолетів) та виділили транспорт для виїзду на змагання.

Отож, запрошуємо всіх бажаючих у наш тир та зал боротьби, для вдосконалення практичних навичок стрільби і прийомів самозахисту.

Слава Україні! Хай нас Бог береже!

 

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись