• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «Квітка України» – 2018

6-7 квітня 2018 року на спортивній базі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка відбулись змагання Всеукраїнського турніру «Квітка України» з гімнастики художньої. В змаганнях брали участь 142 спортсменки з різних регіонів України (14 команд). Змагання відбувались в різних вікових категоріях. Від програми юнацького розряду до майстрів спорту України.

В результаті за програмою майстрів спорту України І місце посіла студентка І курсу факультету фізичного виховання Волошина Анастасія (тренери: доценти кафедри теорії і методики фізичного виховання О. Шевченко та А. Мельнік), ІІ місце –  Чала Вікторія (м. Біла Церква), ІІІ місце – Кущенко Олександра, студентка ІV курсу факультету фізичного виховання (тренер: доцент, О. Шевченко).

Змагання відбулись за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту КОДА, управління молоді та спорту Міської ради м. Кропивницького, ЦДПУ ім. В.Винниченка, ГО відділення НОК України в Кіровоградській області, Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, Кіровоградської обласної федерації художньої гімнастики.

Бажаємо нашим гімнасткам подальших спортивних досягнень і творчих злетів!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись